Ciorba de sfecla rosie ca la Muntele Athos

de susu in Mancaruri de post, 26 Mar 2016 | 7234 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg sfecla rosie
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei capia
  • 2 cartofi sau o mana de orez
  • 2 catei usturoi
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de leustean
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 conserva de rosii
  • 4 lg otet pentru acrit sau zeama de lamaie
  • sare si piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de sfecla rosie ca la Muntele Athos:

Legumele se toaca marunt iar sfecla coapta se curata si se da prin razatoarea mare. Calim ceapa si usturoiul apoi capia cu morcovul apoi urmeaza orezul si sfecla cu radacinoasele. Punem vreo 3 l de apa fiarta si putina verdeata. Cand au fiert legumele punem rosiile si mai lasam cateva clocote. Potrivim de sare, punem restul de verdeata si incgidem focul. Este buna atat rece cat si calda, puteti servi si cu smantana sau iaurt. Sfecla coapta este mult mai gustoasa decat cea fiarta. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de sfecla rosie ca la Muntele Athos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu dovleac, dovlecel, migdale si nuca