blatul:
se separa albusurile de galbenusuri
se bat albusurile spuma cu zaharul
se adauga pe rand galbenusurile apoi praful de crema si se omogenizeaza
se toarna intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt si se coace la foc potrivit aprox 30min(depinde de cuptor)
crema:
smantana se bate bine impreuna cu zaharul
murele se scurg bine si se paseaza
se adauga peste smantana batuta
in zeama obtinuta prin scurgerea murelor se adauga plicul de gelatina
se lasa 2-3 minute apoi se dilueaza pe baie de abur
caldut se adauga in amestecul frisca-mure
se baga la frigider pentru aproximativ 10 minute (pana cand compozitia incepe sa se lege)
blatul racit se taie in doua pe orizontala
pe primul blat se intinde uniform crema, se aseaza al doilea blat
glazura:
pe baie de abur topim ciocolata impreuna cu untul si smantana
racim usor si intindem frumos peste prajitura.