m-am inspirat de la Merisor https://www.bucataras.ro/retete/prajitura-cu-foi-si-gem-de-prune-79181.html
Prunele le scoatem samburi,adaugam zaharul si batonul de scortisoara,punem la fiert pana ce se ingroasa(cca 1 ora la foc mic spre mediu)lasam sa se raceasca foarte bine,scoatem batonul de scortisoara,adaugam nuca macinata
Aluat-frecam untul la temperatura camerei cu zaharul,praful de sare,adaugam ouale pe rand,smantana,coaja de lamaie si treptat faina amesteca cu drojdia uscata,
Amestecam pana ce obtinem un aluat nelipicios dar nu foarte ferm,il invelim in folie alimentara si dam la rece 30 min,
Impartim aluatul in 4 parti egale,intindem fiecare foaie,o coacem pe dosul tavii,repetam cu taote foile la fel,
In tava in care am copt foile asezam prima foaie,adaugm gemul de prune,a 2 foaie,repetam pana ce terminam,asezam o greutate deasupra si dam la frigider peste noapte.
Pentru glazura-adaugam intr-un vas ciocolata rupta bucatele,untul,laptele si punem pe foc se topeste ciocolata,turnam glazura peste prajitura,presaram nuca macinata si lasam sa se intareasca dupa care o portionam