Prajitura cu branza de vaci

de Lau in Prajituri, 23 Iun 2014 | 13775 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 125 ml ulei
  • 125 ml lapte
  • 1 praf de copt
  • 320 g faina
  • 1 praf de sare
  • esenta de vanilie
  • Umplutura
  • 300 g branza de vaci
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • coaja de lamaie
  • esenta de vanilie
  • 1 lingura gris
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza de vaci:

Blat - mixam ouale cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana isi dubleaza volumul si se albesc. Adaugam treptat uleiul ca la maioneza, laptele, faina amestecata cu praful de copt, esenta de vanilie si amestecam pana ce se incorporeaza. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt

Umplutura - branza de vaci o mixam cu ouale, grisul, zaharul, adaugam coaja rasa de lamaie, esenta de vanilie si amestecam.

Cu o lingura adaugam peste blat si amestecam usor cu o lingura. Dam la cuptorul incalzit cca 30 min pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca, o pudram cu zahar pudra si apoi o putem taia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]