Prajitura cu branza de vaci

de Lau in Prajituri, 23 Iun 2014 | 11758 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 125 ml ulei
  • 125 ml lapte
  • 1 praf de copt
  • 320 g faina
  • 1 praf de sare
  • esenta de vanilie
  • Umplutura
  • 300 g branza de vaci
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • coaja de lamaie
  • esenta de vanilie
  • 1 lingura gris
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza de vaci:

Blat - mixam ouale cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana isi dubleaza volumul si se albesc. Adaugam treptat uleiul ca la maioneza, laptele, faina amestecata cu praful de copt, esenta de vanilie si amestecam pana ce se incorporeaza. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt

Umplutura - branza de vaci o mixam cu ouale, grisul, zaharul, adaugam coaja rasa de lamaie, esenta de vanilie si amestecam.

Cu o lingura adaugam peste blat si amestecam usor cu o lingura. Dam la cuptorul incalzit cca 30 min pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca, o pudram cu zahar pudra si apoi o putem taia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Delicii de Primavara cu aroma de Toamna

ieri la 22:31

Pariziene de post cu gem - Super pufoase si bune

de laura_n 7

pe 26.03 la 16:37

Mini gogoși de post - Cea mai rapidă și ușoară rețetă

pe 26.03 la 09:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura frecata cu branza dulce si stafide (turta frecata in grai banatean)