Pollo ai funghi porcini - Pui cu hribi

de irena in Pui, 3 Mar 2012 | 6003 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc piept pui,
  • 2 linguri faina,
  • 250 ml smantana,
  • 1 ceapa medie,
  • 250 gr hribi ,
  • 4linguri ulei masline,
  • sare,piper,
  • 100 ml apa.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pollo ai funghi porcini - Pui cu hribi:

Ceapa taiata cubulete se caleste in uleiul de masline,apoi adaug bucatile de piept pui taiate in fasii si date prin faina,las pe foc pana cand carnea devine aurie.Adaug ciupercile taiate felii,sare,piper si 100 ml apa si las pe foc mediu cca 20 min,apoi adaug smantana si pun vasul acoperit,in cuptor, la 180 C,ptr 10 min.

Se poate servi cu orez simplu si pastai sote.

TIPS-URI

1

Se pot folosi si hribi uscati care in prealabil au fost hidratati ptr 30 min in apa fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pollo ai funghi porcini - Pui cu hribi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

03.03.2012, 22:09

vai cat imi place..anul asta nu am avut bureti ca nu au fost in toamna si chiar le-am dus dorul!!!

mena29 1

03.03.2012, 22:11

vin la masa si eu

irena 1

04.03.2012, 09:35

Cu multa placere va astept !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe la cuptor cu ciuperci,cartofi si cascaval