Pleurotus și dovlecei prăjiți, aromatizați cu usturoi ( MULTICOOKER)

de Panacris in Mancaruri de post, 14 Iul 2014 | 10640 vizualizari

 

Un fel principal în zilele de post sau o garnitură ideală, atât caldă cât și rece! Mulțumesc Miti pentru condimente! ;)

 

INGREDIENTE

  • ciuperci pleurotus cca. 500 g,
  • dovlecei 2 bucăți,
  • ulei de măsline 2 linguri,
  • condimente 5 Senses de la Kotany (sare de mare, curuma, aromă de lămâie, mango, chimen negru, chili, trifoi și ghimbir),
  • usturoi 3-4 căței.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleurotus și dovlecei prăjiți, aromatizați cu usturoi ( MULTICOOKER):

Ciupercile și dovleceii se curăță, apoi se taie fâșii, respectiv rondele și se asezonează cu condimentele de la Kotany. În vasul Multicooker de la Philips se pune uleiul, se conectează la sursa de curent, apoi se apasă butonul MENU, se selecrează programul FRY, se apasă COOKING TIME și se selectează 20 minute, apoi se apasă butonul START. După ce s-a încins uleiul, se adaugă amestecul de ciuperci și dovlecei, lăsându-se la prăjit cu capacul ridicat până la finalizarea programului, amestecîându-se din când în când. După ce s-a finalizat programul, se adaugă usturoiul pisat, se amestecă și se mai lasă în starea KEEP WARM, cca. 5 minute. După finalizare se deconectează aparatul de la sursa de curent. Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pleurotus și dovlecei prăjiți, aromatizați cu usturoi ( MULTICOOKER)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

ieri la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post