Placinta cu dovlecei

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2014 | 3762 vizualizari

 

Sursa de inspiratie Laura Adamache.Multumesc.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 550 g dovlecei ( 2 buc)
  • 150 g morcov ( 2 buc)
  • 120 g faina
  • 75 ml ulei
  • 125 g casacaval (dat pe razatoarea mare)
  • 1 ceapa mica
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 lingura ardei kapia macinat (de la borcan)
  • 1 lingurita marar tocat
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu dovlecei:

Dovleceii i-am spalat apoi i-am dat pe razatoarea mare (cu tot cu coaja). Morcovii i-am curatat de coaja, i-am spalat si i-am dat pe razatoarea mare. Ceapa am curatat-o de coaja, am spalat-o si am tocat-o marunt.

Am stors dovleceii de zeama si am amestecat cu toate ingredientele. Am potrivit gustul de sare si piper. Am turnat amestecul in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si am dat la cuptorul incins in prealabil. Am copt pana s-a rumenit deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]