Placinta cu ciuperci

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 21 Dec 2009 | 9489 vizualizari

 

Dupa o idee Lily.

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 500 gr faina
  • 330 ml lapte
  • 1 plic garant pentru aluaturi dospite
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • Umplutura:
  • 2 cutii cu ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • sare, piper, boia
  • 3 oua
  • marar
  • Topping:
  • 1 ou
  • 1 pahar de iaurt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu ciuperci:

Se framanta aluatul si se lasa la dospit.
Intre timp se prepara umplutura. Se caleste ceapa, se adauga ardeiul tocat, apoi ciupercile. Se condimenteaza si se adauga mararul tocat. Se lasa sa se raceasca apoi se adauga ouale batute.
Se imparte aluatul in trei si se intind foi dreptunghiulare subtiri. Se aseaza umplutura pe jumatate si se acopera cu cealalta jumatate. Se aseaza in tava, pe hartie de copt, incretind un pic sa incapa toate trei. Turnam deasupra iaurtul amestecat cu ou si dam la cuptor pentru aproximativ 45 de minute.
Se lasa sa se raceasca apoi se taie patratele. Merge super bine cu iaurt ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

rivka 1

04.01.2010, 22:38

trebuie sa o incerc si eu cred ca iese grozava si cu aluat de foietaj.

cristeena20 1

04.12.2012, 13:12

wowwwwwww..ce bine arata si ce buna tre sa fie!!!

- Andreea - 1

04.12.2012, 16:03

eu am trecut-o la favorite

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tartă cu caise

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz

pe 12.05 la 20:32

Pâine de casă cu semințe - Rețeta ușoară, fără frământare

pe 12.05 la 09:25

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu maioneza