Placinta cu branza si spanac

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2010 | 9622 vizualizari

 

O reteta adaptata cum ne place noua...

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foi ptr placinta
  • 100 g unt topit
  • 500 g spanac congelat
  • 500 g branza telemea
  • 1 ceapa mica
  • 3 oua
  • 3 linguri smantana
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza si spanac:

Ceapa se curata, se toaca marunt si se prajeste in putin ulei, apoi se adauga spanacul si se mai lasa pe foc mic 5-10 min invartind din cand in cand pana scade apa. Se ia de pe foc si dupa ce s-a racit putin se adauga branza telemea maruntita.

Ouale se bat impreuna cu smantana, o lingurita de sare si putin piper, apoi se amesteca cu spanacul.

Intr-o tava unsa cu unt se pun pe rand 6 foi de placinta care se ung pe rand cu unt. Se toarna spanacul, iar deasupra se pun alte 6 foi de placinta unse cu unt.

Se da la cuptor 40-50 de minute pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (6)

housy 1

26.06.2010, 21:42

ce bebel scumpic ai. sa-ti traiasca ! ptiu sa nu-l deochi

adry88 1

13.05.2011, 16:06

abstract01 1

23.10.2019, 04:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute(golurile spaniei)