Plachie de peste

de tanyapatap in Salau, 7 Iun 2014 | 9814 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 salau
  • 3 cepe mari
  • 1 cutie rosii tocate
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 suc de rosii
  • 100 ml ulei
  • 300 ml apa
  • 2 linguri bulion
  • sare si piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de peste:

Pestele se curata,se spala si se portioneaza apoi se freaca cu sare.

Apoi se da prin faina si se prajeste in ulei incins,se pun pe un servetel aborbant.

Intr-un vas se pune ceapa si ardeii spalati si taiati marunt si se adauga putina apa sa se inabuse bine,se adauga cutia de rosii si bulionul.Se adauga apa si se fierbe pana devine un sos,se adauga pestele se sareaza si se pipereaza apoi la final se adauga patrunjelul spalat si tocat marunt.Se mai lasa 10 minute sa se combine toate aromele.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Medalion de salau la cuptor cu morcovi baby