Pizza Quattro Stagioni cu blat Alka Pizza Casei

de Bucataras in Pizza, 30 Oct 2017 | 5168 vizualizari

 

O pizza delicioasa, gata in numai 6 minute! Poti urma pas cu pas reteta recomandata de Alka Pizza casei, sau iti poti adauga ingredientele preferate.

 

INGREDIENTE

  • Blat Alka Pizza Casei cu Usturoi – 1 buc
  • Ketchup – 3 linguri
  • Cascaval – 80 g
  • Sunca – 60 g
  • Ciuperci – 50 g
  • Masline feliate – 50 g
  • Ardei gras verde si galben – 50 g
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Quattro Stagioni cu blat Alka Pizza Casei:

Se intinde ketchup-ul pe blatul de pizza;

Se da cascavalul pe razatoare si se pune peste;

Se adauga sunca pe o parte a pizzei (pe un triunghi);

Se taie ciupercile rondele subtiri si se adauga pe alta parte a pizzei (pe un alt triunghi);

Se adauga rondelele de masline pe cea de-a treia parte a pizzei (pe un al treilea triunghi);

Se taie ardeiul fasii subtiri si se adauga pe cea de-a patra parte a pizzei (pe un al patrulea triunghi);

Pune pizza in tava si introdu-o in cuptorul incins in prealabi la 210 grade C, pentru 6 minute;

 

Intra pe www.alkapizzacasei.ro si poti castiga o vacanta in Italia!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Quattro Stagioni cu blat Alka Pizza Casei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

oanapl 1

30.10.2017, 19:10

Yami! Ce bună este!

Adi 1

30.10.2017, 20:42

Foarte buna!

Rocsi 1

30.10.2017, 20:56

Imi placeee!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza la tigaie