Aluat-amestecam drojdia cu apa calduta si putina faina,acoperim si lasam la dospit 10 min,
Intr-un bol adaugam faina,sare si amestecam facem o gaura in mijloc si adaugam galbenusul si drojdia,incepem sa framantam adaugand treptat apa calduta,la final framantam cu uleiul cca 2-5 min,acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul,
Umplutura-intr-un bol adaugam mozzarella si o pisam cu o furculita,adaugam sunca taiata felii,cascavalul dat prin razataore,oul,condimente dupa gust si amestecam,
Impartim coca in 2 bucati,
Intindem in foaie rotunda si groasa de cca 1-2 cm,ungem jumatate de foaie cu ketchup,adaugam umplutura,avand grija sa lasam cca 1-2 cm liber marginea,se pliaza cu jumatatea de aluat neacoperita cu umplutura si se ruleaza pe margine,
Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt,se unge cu oul batut cu putin ulei,
Se da la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos,
Cu 5 min inainte sa fie gata se adaugam cascaval ras si rosii taiate cubulete