Pizza cu carne tocata

de MotanLaOale in Pizza, 17 Dec 2015 | 7452 vizualizari

 

De mult vroiam sa fac aceasta pizza, si acum am reusit. Foarte buna a iesit!

 

INGREDIENTE

  • aluat de pizza (vezi reteta)
  • 500g carne tocato amestec
  • 2 cepe rosii mari
  • 200g cascaval Delaco
  • 200g bacon cubulete
  • 140g ciuperci din conserva
  • 50g masline fara samburi
  • 150g rosii chery
  • 3 linguri ulei
  • pulpa de rosii
  • oregano
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu carne tocata:

Aluatul se face ca in reteta mea "Aluat clasic de pizza".

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Intr-o tigaie se pune ceapa la calit in ulei 2-3 minute.

Se adauga carnea tocata si se caleste 10-15 minute pana este facuta.

Se adauga 50ml pulpa de rosii, sare, piper, se amesteca bine si se mai caleste 2-3 minute.

Se lasa la racit.

Aluatul se intinde cu mana in tava unsa cu ulei si se inteapa cu o furculita.

Se intinde pulpa de rosii si se presara sare, piper si oregano.

Se presara putin cascaval ras si se intinde deasupra carnea tocata racita.

Se pun si celelalte ingrediente taiate, in ordinea dorita.

Se acopera totul cu cascaval ras.

Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 20-25 minute.

Cand este rumenita frumos se scoate pe un tocator de lemn.

Se taie felii si se poate servi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat crocant, facut cu vin spumant