Pizza cu carne tocata

de Rahela Velicu in Pizza, 3 Noi 2021 | 4564 vizualizari

 

Ce faci atunci cand ai putina carne tocata? Pizza :) 

 

INGREDIENTE

Ingrediente aluat:

  • 250 ml apa calduta
  • 20 gr ulei de floarea soarelui
  • 380-390 gr faina
  • 1 plic de drojdie uscata
  • 1/2 lingurita de zahar
  • 1/2 lingurita de sare

Ingrediente umplutura:

  • 500 gr carne tocata + ardei boia dulce+ piper+ sare+ 2 linguri de ulei
  • 100 gr masline
  • 2 ardei grasi
  • ketchup
  • oregano
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu carne tocata:

Mai intai punem apa calduta cu zaharul intr-un bol. Adaugam drojdia si o dizolvam bine.

Adaugam faina si sarea si framantam un aluat moale, dar nelipicios. Lasam aluatul la dospit in loc calduros timp de 1 ora.

Carnea tocata o calim cu 2 linguri de ulei, ardei boia, sare si piper pentru a fi suficient de gatita.

Impartim aluatul de pizza in 2 parti. Intindem o parte si o punem in tava. Ungem pizza cu ketchup, presaram cascaval, punem carne tocata, ardei rosu taiat julienne si masline tocate marunt.

Coacem pizza in cuptorul preincalzit la 180 de grade. Dupa 20 de minute, presaram deasupra cascaval si mai dam 2 minute la cuptor. Este suficient, pizza ar trebui sa fie gatita, dar depinde si de cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
“Mini pizza”