Piure de mazare cu sos

de Dea_Dea in Curcan, 13 Noi 2013 | 5757 vizualizari

 

Ceva mai deosebit!

 

INGREDIENTE

  • SOSUL DE CARNE
  • 300 gr carne de curcan
  • 500 ml apa
  • sare
  • piper
  • praf de chilli
  • 1 lingura pasta de rosii
  • PIURE DE MAZARE
  • 300 gr mazare din conserva
  • sare
  • piper
  • ghimbir
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de mazare cu sos:

Sosul de carne:

Carnea se spala se taie cubulete si se pune la fiert cu apa , pana scade la jumatate.Se adauga pasta de rosii, sare, piper, praf de chilly si se lasa la fiert pana scade.

Piure de mazare:

Se elimina apa de pe mazare si se pune la fiert in alta apa. Se fierbe pana se inmoaie.Se scurge de apa si se condimenteaza asa fierbinte, cu sare, piper si ghimbir.

Se paseaza cu blenderul si daca este prea tare se adauga ulei de masline.

 

 

TIPS-URI

1

Se poate face si cu carne de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de mazare cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]