Piure de conopida cu piept de pui

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 12 Dec 2013 | 4335 vizualizari

 

Foarte bun!!

 

INGREDIENTE

  • 300-400 gr piept de pui
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura smantana
  • jumatate de conopida
  • 1 lingura pasta de rosii
  • sare
  • piper
  • apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de conopida cu piept de pui:

Conopida se desface buchetele si se pune la fiert 10 min, pana se inmoaie , apoi se pune la scurs.
Pieptul de pui se taie cubulete,se toaca ceapa si usturoiul si se pune in tigaie cu capac la inabusit.Se adauga o lingura de pasta de rosii si un pahar de apa. Se lasa la fiert pana scade,se condimenteaza cu sare si piper.
Conopida se face pasta ,se adauga smantana si se condimenteaza cu sare.

TIPS-URI

1

Se pot folosi cartofi sau broccoli

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de conopida cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Macrou la gratar cu piure de conopida