Piure de broccoli cu avocado si cotlet de porc umplut cu prune

de papabundetot in Porc, 16 Iun 2013 | 3684 vizualizari

 

Este o reteta foarte usoara si as spune ca este si gatita sanatos,mai ales ca am asociat carnea de porc cu ceva usor cum este piureul de brocolli.

 

INGREDIENTE

  • Pentru piureul de broccoli am folosit:
  • 1 buchetel broccoli
  • 1 avocado
  • o lingurita de unt
  • o cana de lapte (aici e in functie de ce consistenta doriti)
  • 1 catel de usturoi
  • Pentru cotletul de porc,am batut bine carnea cu ciocanul de carne,apoi am pus toate feliile intr-un castron si am adaugat:
  • sos soia
  • curry
  • chilly
  • ienibahar macinat
  • putin vin rosu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de broccoli cu avocado si cotlet de porc umplut cu prune:

Am fiert foarte bine broccoli in apa cu putina sare,cand e gata il bagam la blender impreuna cu celelalte ingrediente descrise mai sus. Este foarte simplu acest piure si aduce si o culoare mai…de primavara in farfurie

Am lasat carnea la marinat 2-3 ore. Intre timp am pus intr-un alt castron cateva prune uscate taiate cubulete peste care am adaugat 2-3 cuisoare si un vin rosu. Le-am lasat la inmuiat in acest amestec cat timp am lasat si carnea la marinat. Dupa ce timpul s-a scurs,am trecut la treaba,am pus in fiecare felie de carne o lingurita cu prune si putina zeama in care le-am lasat sa se inmoaie.Am impachetat bucatile de cane in asa fel incat sa nu iasa implututa de prune (se pot prinde si cu o sfoara dar eu nu am facut asta),si le-am pus intr-o tava mai adanca si am dat totul la cuptor 45 minute cu focul mediu.Cand carnea s-a rumenit si arata frumos,am pregatit farfuria cu piure de broccoli si carnita.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de broccoli cu avocado si cotlet de porc umplut cu prune" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc in crusta de piper verde si sos de rodii