Pilaf cu carnati afumati

de Lau in Mancaruri cu carne, 26 Mai 2017 | 7965 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g orez
  • 600 ml supa de pui
  • 300 g suc de rosii(facut in casa)
  • 250 g carnati
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • condimente pentru paella
  • 1 ardei iute uscat
  • 2 foi de dafin
  • coaja de la 1/2 lamaie
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carnati afumati:

Intr-o cratita, adaugam 2 linguri ulei de masline, 3 linguri apa, carnatii taiati bucati si ceapa tocata marunt; prajim cca. 2-3 min cat sa lase carnatii putina grasime.

Adaugam condimentele, coaja de lamaie data prin razatoarea mica, sucul de rosii, amestecam, apoi adaugam orezul, lasam sa se caleasca cca. 2-3 minute, dupa care adaugam supa de pui, foile de dafin, ardeiul tocat.

Se lasa sa fiarba, amestecand ocazional. Cand este fiert orezul, oprim focul si acoperim oala cu capac, lasam cca. 5-10 min.

Servim cu patrunjel verde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu legume si carne de pasare