Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ana in Curcan, 13 Apr 2010 | 4075 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: piftele, carne tocata, retete Curcan
Tocam carnea ,eu am pus piept cu gusa ,amestecam cu ouale si condimente.
Formam bilute potrivite le dam prin faina si le prajim in baie de ulei .
de Rocsi 9
de bucatarasa 1
de oanapl 8
de anuta 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 14:57
la 11:52
la 09:21
ieri la 09:55
pe 21.05 la 10:32
4 comentarii
3 comentarii
de mihaelar63 9
2 comentarii
5 voturi
4 voturi
2 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
pisicutzaa 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
sibel25 1
RODIMUR 8
1193 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
215 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!