Piftele cu sos Dijonnaise si pasta de jumeri

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2014 | 4284 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de carne tocata
  • 100 gr de cascaval
  • 100 gr de sos Dijonnaise Knorr
  • 100 gr pasta de jumeri
  • 2 oua
  • piper
  • sare
  • 2 catei usturoi
  • marar, cimbru
  • Ptr prajit:
  • ulei
  • 2 oua
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele cu sos Dijonnaise si pasta de jumeri:

Amestecam carnea tocata cu sosul,ouale intregi,cascavalul ras,pasta de jumeri(jumeri date prin masina de tocat) si restul ingredientelor.In palma umeda luam cate o lingura din compozitie si o modelam,fiecare piftea o trecem prin faina si prin ouale batute cu sare si piper si le prajim in ulei la foc potrivit.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele cu sos Dijonnaise si pasta de jumeri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piftele de cartofi