Piftele

de Lau in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2011 | 8254 vizualizari

 

scuzat-i claritate pozelor,sunt facute cu telefonul,trebuie sa le deschideti sa le vedeti mai bine

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata amestec (porc si vita)
  • 1 paine uscata
  • 1 capatana usturoi
  • patrunjel verde
  • 1 ou
  • 2 linguri de faina alba
  • sare dupa gust
  • condimente
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele:

Curatam usturoiul,il pisam. Intr-un lighean punem carnea, usturoiul, oul, faina, patrunjelul tocat, condimentele, painea inmuiata in apa si stoarsa bine. Amestecam bine pana se omogenizeaza, potrivim de sare.

Punem uleiul in tigaie, cand este incins facem piftelele cu mana uda, le prajim pana se rumenesc.

TIPS-URI

1

painea nu o lasam in apa doar o un punem si o scoatem,o stoarcem bine

2

painea le  face mai pufoase

3

noi le-am servit cu salata de varza si mujdei

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de dovlecel si branza