Piersici de post

de Lau in Dulciuri, 8 Apr 2012 | 6507 vizualizari

 

by ana77 sunt delicioase mai ales dupa 2 zile
eu am dublat cantitatile si am modificat putin crema

 

INGREDIENTE

  • 30 linguri zahar
  • 30 linguri faina
  • 30 linguri apa
  • 2 pliculete amoniac
  • 1 praf de sare
  • esenta de rom
  • faina

CREMA

  • 300 g zahar
  • 500 g unt vegetal
  • 1 esenta de rom
  • 2 linguri cacao
  • miezul de la piersici
  • 100 ml apa calduta

Sirop

  • colorant galben
  • 1 lingura zahar
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piersici de post:

Amestecam zaharul,uleiul si apa,adaugam amoniacul stins intr-o lingurita de otet,esenta de rom,amestecam bine dupa care adaugam faina pana obtinem un aluat potrivit(care nu se lipeste de maini)

Facem bilute(nu foarte mari vor creste in cuptor) le asezam in tava unsa cu distanta intre ele,dam tava la cuptor cca 15 min(avem grija sa nu se arda)

Cand sunt fierbinti le scobim in mijloc,

CREMA-mixam untul cu zaharul,adaugam miezul de la piersici inmuiat cu apa calduta,adaugam si restul de ingrediente si amestecam bine,

Amestecam apa cu colorantul si zaharul,

Umplem piersicile cu crema le trecem prin sirop,

Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]