Piept de rata la cuptor

de Lau in Rata, 17 Oct 2013 | 14727 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de rata
  • 1 lingurita de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de rata la cuptor:

Pieptul de rata il scoatem de la frigider cu o ora inainte sa il pregatim.

Preseram sare pe partea cu carne,pe partea cu piele il crestam in forma de romburi(eu nu m-am complicat ca era prea multa munca si nu taia cutitu bine:)) )eu doar l-am crestat pentru a permite grasimii sa se scurga.

Intr-o tigaie rece adaugam pieptul de rata cu pielea in jos,lasam sa se prajeasca pe ambele parti la foc mic.

Daca observam ca este prea multa grasime scurgem grasimea intr-un vas.

Cand s-a rumenit frumos il asezam cu pielea in jos intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit cca 10 min la foc mediu.

Lasam sa se raceasca 10 min inainte sa il taiem.

 Noi am servit cu orez prajit

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de rata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (23)

mamaieelena 1

17.10.2013, 20:59

mmm ce-mi place o bucata vreau si eu

Lau 1

17.10.2013, 21:55

madi eu am de la lidl rata

Lau 1

17.10.2013, 21:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rata cu cartofi la cuptor reteta simpla si gustoasa