Piept de pui umplut

de reisnaor_2006 in Pui, 16 Dec 2014 | 5184 vizualizari

 

Un deliciu cu Delaco.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 100 gr cascaval Delaco
  • 100 gr sunca
  • 175 gr de perle de branza si smantana Delaco
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

Pieptul de pui il curatam de pielita,il spalam si il impartim in doua bucati.Fiecare bucata de piept o crestam pe mijloc si ii facem un buzunar pe lung.

Sunca si cascavalul le taiem marunt si le amestecam cu perlele de branza si umplem fiecare buzunar facut la pieptul de pui.Asezam pieptul de pui intr-o tava termorezistenta ,dupa ce l-am sarat si piperat,il stropim cu ulei de masline si d-am la cuptor la 200 de grade pana se rumeneste.Pofta buna.

TIPS-URI

1

Putem sa il servim cu orice garntura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu pui si ciuperci in sos Bechamel