Piept de pui toscan

de deliciousflavours in Pui, 21 Ian 2012 | 5654 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 6-7 felii bacon
  • 1 cutie pasta rosii (500ml)
  • 250 ml frisca pentru gatit
  • 1 lingura ketchup
  • 1 lingurita pasta ardei iute
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingurita rozmarin
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui toscan:

Spalam si feliem pieptul de pui ca pentru snitele. Batem cu tocatorul si condimentam cu sare si piper. Peste fiecare felie de bacon asezam cate o felie de piept de pui si rulam. Ungem cu unt un vas termorezistent si asezam rulourile una langa alta.

Incalzim frisca (pentru gatit), adaugam pasta de rosii, ketchup-ul, pasta de ardei iute si amestecam bine pana se omogenizeaza. Adaugam usturoiul pisat, condimentam cu sare si piper, lasam sa dea un clocot si adaugam busuiocul si rozmarinul.

Turnam sosul fierbinte peste rulouri, presaram deasupra putin pesmet si dam la cuptorul preincalzit aprox 40-45 minute.        

Pofta Buna!

                                                                                                                                         

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui toscan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

21.01.2012, 18:39

Super -ultra-apetisant

Rocsi 1

21.01.2012, 19:10

foarte bun

deliciousflavours 1

24.01.2012, 13:07

sunteti super ultra dragute

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu ciuperci si aripioare de pui la cuptor