ARIPIOARE DE PUI CU GARNITURA PICANTA

de Roda in Pui, 18 Iun 2009 | 7241 vizualizari

 

Sunt ideale pentru un pick.-nick la iarba verde!

 

INGREDIENTE

  • 3 aripioare de pui,
  • condimente pentru carne de pui(picante),
  • 2 linguri ulei,
  • 1/2 cutie porumb
  • 1/2 ardei rosu gras,
  • 1/2 ardei verde gras,
  • 1 ceapa verde,
  • 1 1/2dl. ghiveci (preparat in casa sau din comert)
  • crema de ardei la tub,picanta(din comert),
  • sare,
  • piper,
  • patrunjel verde;
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ARIPIOARE DE PUI CU GARNITURA PICANTA:

1.Aripioarele spalate se sterg cu un prosop de bucatarie ,apoi se freca cu condimentele picante  pentru carne de pui .Intr-o tigaie de teflon,se pune o lingura de ulei, se lasa sa se infierbante si se frig aripioarele, pe toate partile, timp de 20 de minute.

2.Porumbul se scurge din conserva.Ceapa se taie rotocoale.Cele doua feluri de ardei-verde si rosu- se taie bucati si se calesc in restul de ulei cca. 2 minute.Se adauga porumbul scurs si ceapa verde.Se calesc impreuna 2 minute.Se pune peste legume ghiveciul , se sareaza si se condimenteaza cu crema de ardei ,dupa gust.

3.Pe un platou , se pun legumele si peste ele se aranjeaza aripioarele de pui.Se servesc cu chipsuri-ideale sunt chipsurile Taco- si bere.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "ARIPIOARE DE PUI CU GARNITURA PICANTA" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu miere si legume la cuptor