Piept de pui la gratar

de alyss in Pui, 24 Mar 2013 | 6323 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata mare de piept
  • 7 catei usturoi
  • piper
  • vegeta
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar:

Pieptul se spala bine, se feliaza, se adauga pe rand piperul, vegeta si usturoiul bine pisat, apoi se amesteca totul, dupa care se lasa minim 20 minute pt a se imprima aromele.

Incalzim bine cratita (grillul) punem 2 linguri de ulei de masline, apoi aranjam feliile de piept, intorcandu-le in functie de cum se fac de repede pe o parte si  pe cealalta. Apoi pieptul nostru delicios de aromat datorita usturoiului poate fi servit alaturi de o salata sau orice altceva dorim.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]