Piept de pui la cratita cu legume si vin alb

de laylalala in Pui, 2 Mar 2010 | 4814 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura unt
  • partea alba de la 1 fir de praz, feliata
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • 400 gr cartofi, curatati si taiati cuburi
  • 200 gr piept de pui, fara pielita, taiat cubulete
  • 250 ml vin alb
  • 250 ml zeama de supa de pui
  • 1 lingurita thym uscat si maruntit
  • 100 gr iaurt
  • 200 gr pastai verzi, fierte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la cratita cu legume si vin alb:

Topeste untul intr-o cratita apoi adauga prazul si usturoiul si caleste-le pana cand prazul s-a inmuiat, aprox.5 minute.
Adauga cartofii, pieptul de pui, vinul alb si zeama de supa de pui, acopera cratita si lasa sa fiarba 30-40 minute pana cand cartofii si puiul s-au facut.Aeezoneaza cu sare si piper dupa gust, adauga thym si iaurtul si amesteca.Serveste preparatul cu pastai verzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la cratita cu legume si vin alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu smantana la cuptor