Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

de Valyvalentyna in Pui, 17 Mar 2015 | 4600 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi,
  • 1 kg pulpe de pui,
  • 4 linguri de bulion,
  • 1 ceapa,
  • sare,
  • piper,
  • foi de dafin,
  • cimbru,
  • 5 linguri de ulei de masline,
  • 5 catei de usturoi,
  • 100 ml apa.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi la cuptor:

Spalam pulpele, le curatam {le taiem} si le crestam. Punem inrt- un vas mai mare apa cu bulionul, sarea, piperul, usturoiul {pisat}, punem pulpele in acest amestec {le amestecam bine} si le lasam pina pregatim cartofi.

Cartofii ii curatam , spalam si ii taiem in patru, ungem tava cu unt si rasturnam cartofii si pulpele cu tot cu sosul in care au stat. Amestecam totul cu mare grija, mai presaram putina sare, piper si ceapa taiata solzisori, frunzele de dafin si cimbrul le punem pe deasupra. Punem apa cit sa le acopere si in timpul coaceri pulpele se mai intorc pt. a nu se arde.

Cand apa a scazut {mai la sfirsit} adaugam cele 5 linguri de ulei pt. a se rumeni frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu hrean si mustar la cuptor