Piept de pui invelit in bacon cu sos de mustar

de nico15 in Pui, 4 Oct 2011 | 4781 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui (300-400 g)
  • 2-4 gelii de bacon
  • 2 frunze de busuioc
  • 3 linguri de mustar
  • ½ ceasca de smantana lichida
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 100-150 g morcovi si mazare congelata  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui invelit in bacon cu sos de mustar:

Intr-o tigaie puneti ulei si incalziti-l la temperatura potrivita, adaugati pieptul de pui si prajiti-l cate 2 minute pe fiecare parte, dupa care il scoate-ti din tigaie, pe pieptul de pui puneti cate o frunza de busuioc si il veti infasura in bucatile de bacon introducandu-le pentru inca 1-2 minute.

Vom lua amestecul de legume(morcovi si mazare) care in prealabil s-a dezghetat si  vom introduce legumele in vasul pe care il vom introduce la cuptor, in acest vas adaugam putin ulei de masline punem pieptul de pui si legumele, dupa maxim 5 minute adaugam si o ceasca de apa, saram si piperam si lasam 20 de minute la cuptor.

Vom servi cu sos de mustar preparatul nostru:

3 linguri de mustar se amesteca cu smantana lichida si 100 ml de concentrat lichid pe foc, daca va place dressingul mai vascos puneti mai putin concentrat lichid de pui. Acesta va acompania preparatul nostru.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui invelit in bacon cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Batute de pui