Piept de pui in sos de rosii

de Lau in Pui, 15 Feb 2012 | 5320 vizualizari

 

m-am inspirat de la corina33

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 conserva de rosii
  • ulei
  • busuioc
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in sos de rosii:

Ceapa si ardeiul se toaca marunt, morcovul se taie rondele si se caleste in putin ulei incalzit. Se adauga busuioc si se amesteca.

Carnea se taie bucati si se adauga peste legume, se lasa sa se caleasca putin cu legumele si se adauga rosiile si apa cat sa acopere carnea. Se lasa sa fiarba cca 20 minute.

Se serveste cu verdeata deasupra(am niste mofturosi care nu le place)si eu nu am pus.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Lau 1

16.02.2012, 16:39

jolygina 1

19.02.2012, 10:32

Lau 1

19.02.2012, 11:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]