Naut cu legume si carne

de Miha in Pui, 19 Mar 2010 | 7024 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g naut
  • 4 copanele de pui dezosate
  • 1 ceapa
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 bucata de telina
  • 1 cana suc de rosii
  • cimbru
  • sare si piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Naut cu legume si carne:

Nautul il vom pune peste noapte la inmuiat in apa rece. A doua zi apa se arunca.

Carnea se fierbe 10 minute in apa cu putina sare.

Punem nautul intr-o cratita impreuna cu carnea, adaugam ceapa tocata marunt si legumele date pe razatoarea cu ochiuri mici (sau taiate cubulete), sucul de rosii si apa cat sa acopere bine totul si dam la fiert, timp de 1 ora- 1 ora si jumatate.

Cand e aproape gata potrivim gustul de sare si piper si putin cimbru.

La sfarsit se presara cu patrunjel verde tocat.

Sursa

 

TIPS-URI

1

se poate renunta la carne, obtinand astfel o delicioasa mancare de post

Daca ti-a placut reteta noastra "Naut cu legume si carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Miha 1

21.03.2010, 14:02

Multumesc Oana. Nu a fiert greu, vreo 1 jumate cred ca a fiert.

Natalia 1

05.04.2010, 14:15

Nici nu mi-ai zis ca ai facut si tu naut. V-a placut?
Oana, la oala sub presiune fierbe mult mai rapid.

Miha 1

05.04.2010, 15:43

Oana se teme de oala sub presiune.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]