Piept de pui in sos

de Dya Daniela Andrei in Pui, 3 Apr 2014 | 12603 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • un ardei gras rosu
  • un morcov
  • ceapa verde
  • 2 rosii mari bine coapte
  • 50 ml bulion
  • 300 ml supa de pui
  • 4-5 linguri cu ulei
  • sare dupa gust
  • patrunjel sau marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in sos:

Pieptul de pui, taiat cubulete se caleste in cateva linguri de ulei. Se adauga legumule (cu exceptia celor doua rosii) tocate marunt si se calesc impreuna pana ce acestea devin translucide. Se adauga apoi supa de pui si se potriveste de gust cu sare. Cand supa a scazut suficient adaugam bulionul si cele doua rosii trecute prin razatoare si lasam pe foc pana ce are aspect legat. Se presara patrunjelul/mararul proaspat tocat si se serveste calda.

Este tare buna mancarica aceasta cu un pui de mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (32)

Xandrinne 1

06.04.2014, 11:30

Micutza Luana 1

11.04.2014, 10:05

mmm buun

Dya Daniela Andrei 1

11.04.2014, 13:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]