Piept de pui cu sos de usturoi si cascaval la cuptor

de luminita20_2006 in Pui, 29 Mar 2011 | 6890 vizualizari

 

Reteta preluata de pr site-ul LaLena.ro o reteta foarte buna. Am adus mici modificari

 

INGREDIENTE

  • -2  bucati piept de pui
  • - 450 gr smantana
  • -4 catei de usturoi
  • -150 gr cascaval
  • -3 linguri parmigeano
  • -sare, piper
  • -oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos de usturoi si cascaval la cuptor:

Se dezoseaza pieptul de pui se spala se sterge cu un prosop de hartie se condimenteaza. Se unge o tava cu un pic de ulei se aseaza fileul de pui. Usturoiul se piseaza si se amesteca cu smantana si parmezan ras, se toarna peste pipetul de pui, apoi se pune cascavalul ras.

Se da la cutor 45 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de usturoi si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu cascaval