Pulpe au bain marine cu amestec mexican

de ionix in Pui, 26 Feb 2010 | 8676 vizualizari

 

Este o mancare fara pic de ulei, doar cu grasimea ce-o lasa puiul

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe
  • sare,
  • piper,
  • busuioc
  • 500 g amestec Mexican
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe au bain marine cu amestec mexican:

Pulpele se spala bine, se condimenteaza si se lasa la frigider 10-15 minute.

Dupa aceea pulpele se aseaza intr-o cratita, nu foarte inalta, la bain marine ( se aseaza cratita cu pui intr-o alta oala cu apa, putin mai mare decat cratita, cat sa se aseze cratita pe oala cu apa) si se baga la cuptor la foc mediu.

Se lasa circa o ora si 30 de min, pana se rumenesc.

Intre timp legumele se dau intr-un clocot cu putin sare.

Dupa ce pulpele s-au facut se scot din cratita si in aceeasi cratita, in grasimea lasata de pui, se pun legumele. Legumele se dau la cuptor 5-10 minute.

Legumele se servesc alaturi de pulpe si se mai adauga sare si piper, dupa gust.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe au bain marine cu amestec mexican" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cous-cous cu legume si carne de gaina