Piept de pui cu sos

de Lau in Pui, 10 Mar 2014 | 4335 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • rozmarin
  • sos de soia
  • 1 portocala
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 100 ml vin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos:

Pieptul de pui il spalam,il stergem cu un prosop de bucatarie si il taiem in 2,

Intr-o farfurie adaugam pasta de tomate(amestecata cu putin apa)sos de soia,zeama de la portocala,sare,piper,busuioc,dupa gust si amestecam bine dupa care condimentam carnea,

Adaugam intr-o tava(care o ungem cu ulei)adaugam o cana de apa si 100 ml vin si dam la cuptor cca 40 min,(eu am adaugat si jumatate de portocala taiata felii cu tot cu coaja)

Lasam sa se raceasca putin inainte sa taiem carnea

TIPS-URI

1

Multumesc Irina pentru reteta(eu am modificat-o putin)

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]