Piept de pui cu legume gratinate

de simona119 in Pui, 15 Mai 2012 | 5799 vizualizari

 

Am revenit dragelor :)......Nu stiu daca v-am lipsit, insa va asigur ca eu am suferit ca nu am mai avut timp sa postez ;)

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • mix de legume Hortex
  • 150g Delaco Emmentaler
  • unt
  • ulei de masline cu busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu legume gratinate:

Pieptul de pui se feliaza, se condimenteaza cu sare si piper, se adauga ulei de masline cu busuioc si se lasa cam 20 min la marinat. Pregatiti puiul in tigaie sau gratar, fara ulei.

Separat puneti legumele intr-o tigaie adanca cu putin unt, si sotati-le maxim 10 minute. Mixul pe care l-am folosit eu, are un amestec de ierburi italiene in pachet care da un gust deosebit legumelor, asa ca v-il recomand cu caldura :). Dupa ce ati sotat legumele mutati-le intr-un vas termorezistent uns cu putin unt si presarati deasupra Emmentaler ras. Dati totul la cuptor pana cand emmentalerul capata o crusta aurie.

Merge foarte bine cu un pahar de vin alb demisec :).

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume gratinate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]