Piept de pui cu gorgonzola

de Bucataria_Portocalie in Pui, 30 Mar 2010 | 31678 vizualizari

 

Nu va dau cantitatile exacte, pentru ca le puteti varia dupa preferinte. Eu am avut o caserola mare cu piept de pui dezosat, o felie de gorgonzola si o cutie maaare cu smantana.

 

INGREDIENTE

  • piept depui
  • gorgonzola
  • smantana
  • ulei masline
  • sare, piper, boia dulce
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu gorgonzola:

Taiem pieptul de pui in bucati mici, il condimentam si-l punem intr-un vas cu cateva linguri de ulei masline la prajit. Eu am pus si capacul la cratita ca sa se inabuse putin. Cand este gata adaugam smantana, gorgonzola rupta in bucati mici si amestecam bine pana se topeste toata branza. Lasam 10 min la foc mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Bucataria_Portocalie 1

31.03.2010, 18:05

va multumesc mult

nadina73 1

13.05.2010, 13:25

super de nota 20 felicitari si 5 furci mari si late

Bon_Jovi 1

11.04.2014, 23:10

Trebuie sa fie tare bun.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjolute din carne de pasare cu sos de gogosari