Piept de pui cu ciuperci champignons si smantana

de Alina26 in Pui, 27 Mai 2013 | 16481 vizualizari

 

O reteta foarte rapida si foarte gustoasa,insa putin calorica,dar cateodata mai putem face mici exceptii.. :)) :D :)

 

INGREDIENTE

  • 500g piept de pui
  • 500g ciuperci Champignons
  • 400g smantana
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci champignons si smantana:

1.Punem o tigaie la incins cu putin ulei de masline.Tocam ceapa si usturoiul marunt si o punem la calit.Spalam pieptul si il taiem cubulete potrivite.Dupa ce s-a inmuiat ceapa,adaugam pieptul de pui,saram,piperam si lasam la foc pana se face pieptul.

2.Curata si spalam ciupercile si le taiem felii.Cand s-a prajit putin carnea,adaugam ciupercile.Lasam la foc rapid pana scade tot lichidul lasat de ciuperci.

3.Adaugam smantana,potrivim de sare si lasam sa dea un clocot si stingem focul.

Serviti calda cu mamaliguta.Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci champignons si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pui cu smântână şi ciuperci