Piept de manzat in sos de rosii

de elucubratiiculinare in Vita, 13 Noi 2017 | 4763 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucăți piept de mânzat
  • 1 lingură unt
  • 1 lingură ulei de floarea-soarelui
  • 2 linguri făină integrală
  • 200 ml supă de vită
  • 500 ml suc de roșii
  • 2 linguri pastă de ardei
  • 2 lingurițe cimbru uscat
  • 2 lingurițe oțet balsamic
  • 200 ml vin roșu
  • Sare
  • Piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de manzat in sos de rosii:

Este de preferat marinarea cărnii cu o seară înainte de preparare.
Se condimentează cu cimbru și oțet balsamic.
Se pune carnea într-o pungă (caserolă), se adaugă vinul și se dă la rece peste noapte.
A doua zi înainte de a găti, se scoate din frigider cu o oră înainte, pentru a ajunge la temperatura camerei.
Într-o tigaie se topește untul și se adaugă uleiul.
Se presară făină pe carne și se prăjește pe ambele părți.
Se adaugă supa, sucul de roșii, pasta de ardei și se lasă la foc mic până scade sosul (aprox. 1 ora).
Se poate da chiar și la cuptor.
Servim fierbinte cu garnitura preferată.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de manzat in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]