Piept de curcan si legume la tigaie cu usturoi

de Alinutza80 in Curcan, 11 Iun 2012 | 21165 vizualizari

 

Ceva sanatos si bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de curcan mare(nu stiu gramajul exact)
  • 4-5 buchetele brocoli
  • 4-5 buchetele conopida
  • 4 morcovi subtiri
  • 1 capatana usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan si legume la tigaie cu usturoi:

Pieptul de curcan se spala, scurge de apa si se taie feliute subtiri.

Morcovii se curata si se spala bine impreuna cu conopida si brocoli, apoi se pun la fiert in apa cu sare.

Cand sunt fierte se scot pe un platou.

Usturoiul se curata si se toaca marunt.

Intr-o tigaie se pune la incins o lingura de ulei de masline(sau de care aveti prin casa), apoi se pune la prajit(fript) pieptul de curcan care in prealabil a fost dat cu sare si piper. Bucatile de piept se scot pe un platou.

In tigaia unde am prajit pieptul se mai pune o lingura de ulei si se pune usturoiul putin la calit, apoi adaugam legumele fierte. Se lasa cateva minute, timp in care le intoarcem pe toate partile.

Se servesc calde cu diverse salate.

Pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan si legume la tigaie cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan la cuptor