Piept de curcan la grill

de xana in Curcan, 26 Iun 2018 | 4393 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 felii subtiri de piept de curcan
  • 5+1 catei de usturoi
  • cateva bucatele de conopida in otet
  • 30 ml ulei de masline
  • 2 linguri otet
  • 1/2 de lingurita paprika
  • 1 lingurita de sos Worcestershire
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan la grill:

Condimentam carnea cu paprika, 1 catel de usturoi zdrobit, sosul Worcestershire, sare, piper si 2 linguri din cantitatea de ulei apoi o dam la frigider pentru 30 de minute.

Incingem grillul si coacem carnea pe ambele parti pana se rumeneste apoi o taiem fasii.

Amestecam carnea cu restul de ulei, usturoiul taiat felii subtiri, otetul si bucatele de conopida si o dam la frigider pentru cel putin o ora. 

Se poate consuma ca atare sau folosita in salate.

TIPS-URI

1

Cantitatea mare de usturoi este doar pentru a da gust si se va indeparta in timpul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan la grill" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan