Mancare din pulpa de curcan cu ceapa si morcov

de Bya Ralu in Curcan, 8 Mai 2015 | 7195 vizualizari

 

Din pulpa superioara de curcan care am avut-o am folosit o la ciorba si la aceasta mancarica delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata mare pulpa superioara de curcan
  • 1 ceapa mare alba
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1 morcov
  • unt
  • vegeta/piper alb
  • patrunjel prospat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare din pulpa de curcan cu ceapa si morcov:

Carnea se taie in cuburi potrivite,se spala sub jet de apa si se lasa la scurs.

Ceapa se toaca marunt, ceapa verde o taiem rondele si se pune la calit in unt pentru cateva minute.

Se adauga bucatiile de carne, se acopera cu apa si se lasa la foc mic sa fiarba.

Cand apa a scazut se pune si morcovul taiat rondele, completam cu apa cat sa acopere, punem condimentele si lasam sa fiarba.

Se adauga apa pana cand carnea si legumele sunt fierte.

TIPS-URI

1

pentru decor se adauga patrunjel proaspat

2

se serveste cu garnitura de cartofi natur trasi in unt

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare din pulpa de curcan cu ceapa si morcov" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan cu orez la cuptor