Pesto Panacris

de Panacris in Sosuri, 28 Mai 2013 | 3947 vizualizari

 

Pesto în sus, pesto în jos, sincer, până la întâlneala de la Slănic nu am avut curajul să-l probez. :) Bineînțeles că l-am adaptat pe gustul meu;) Am exclus busuiocul:( care se pare că e ingredientul de bază ), ptr mine busuiocul e asimilat cu biserica, etc...) Dar sincer a ieșit un sos super bun;)

 

INGREDIENTE

  • frunze de pătrunjel ,
  • frunze de coriandru,
  • mărar proaspăt,
  • frunze de mentă,
  • frunze de creson,
  • ulei de măsline,
  • sare iodată.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pesto Panacris:

Verdețurile se spală, se toacă mărunt, de preferat într-un robot, se adaugă uleiul de măsline și sarea după gustul fiecăruia.

Se folosește ca atare lângă brânzeturi sau paste. Se pune într-un recipient de sticlă și se depozitează la frigider, cca. 2 luni.

Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pesto Panacris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Micutza Luana 1

29.05.2013, 09:45

ff bun

Lavinia 1

29.05.2013, 10:27

favo

Panacris 1

29.05.2013, 10:28

Mulțumesc pentru aprecieri, Bucătărași!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos Pesto