Sos bechamel

de cristeena20 in Sosuri, 2 Mai 2014 | 13567 vizualizari

 

Un sos pe care eu de obicei il cumparam data facut , dar dupa ce l-am incercat facut de mine, am renuntat la a mai cumpara.

 

INGREDIENTE

  • 50 gr margarina
  • 50 gr faina
  • 400-450 ml lapte
  • sare, piper alb, nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos bechamel:

- Intr-o cratita mica punem margarina la incalzit putin si adaugam faina. Amestecam bine pana se omogenizeaza si apoi turnam laptele treptat , amestecand cu un tel pana se ingroasa. Punem sare, putin piper alb si nucsoara rasa.Cand s-a ingrosat ca o budinca este gata. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

cristeena20 1

03.05.2014, 14:22

Multumesc!! va spun sincer l-am facut prima data si a iesit perfect. Deci nu mai cumpar de acum incolo gata facut..ca inainte.

Rocsi 1

03.05.2014, 19:36

Un sos foarte bun

laura_n 1

04.05.2014, 14:20

intr-adevar gustos, dar sa il incerci si cu unt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]