Peste umplut cu spanac

de Lau in Peste, 20 Noi 2019 | 2295 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe verzi
  • 200 g spanac
  • 100 g smantana
  • 50 g cascaval
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie
  • 3 linguri faina de malai
  • 1 lingura faina alba
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 kg crap
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste umplut cu spanac:

Pestele il spalam, il stergem cu un prosop de bucatarie, il condimentam cu sare, piper si zeama de lamaie dupa gust, dam la rece cat pregatim umplutura.

Ceapa tocata marunt o calim in uleiul incins, adaugam spanacul tocat si lasam sa se caleasca impreuna cca 1 min, adaugam smantana, cascavalul dat prin razatoare, potrivim cu condimente dupa gust si lasam pe foc sa fiarba cateva clocote.

Scoatem pestele de la rece, il tavalim prin amestecul de faina, il umplem cu spanacul si il asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptorul incalzit cca 25 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste umplut cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste cu legume coapte