Peste la grill cu orez

de Larisel in Pangasius, 21 Noi 2013 | 5758 vizualizari

 

Noi avem un grill din acela cu aburi de se pune pe ochiul de la aragaz, iar pestele iese delicios tare la el, mancam des pentru ca ne place.

Orezul la garnitura de obicei se face simpla..insa mie nu-mi place sa-l vad asa alb, de aceea mereu il mai ajut cu vreo leguma.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati file de pangasius
  • jumatate de cana de orez
  • jumatate de ardei gras rosu
  • patrunjel
  • o cana jumatate de apa fierbinte
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la grill cu orez:

Cu cele doua linguri de ulei, piperul si sarea facem un amestec cu care ungem feliile de peste.

Intr-o tigaie sau oala mai mica punem un pic de ulei iar cand s-a incalzit punem ardeiul gras tocat, nu il lasam mult si punem apa fierbinte, adaugam sare si apoi punem si orezul. Cand este aproape gata, punem si patrunjelul tocat.

Punem grillul pe foc, punem apa in recipient si apoi acoperim. Se face foarte repede, mie imi place ca la sfarsit sa il mai las 2-3 minute neacoperit.

Asezam pestele langa care punem orezul.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Merge si alt peste, de exemplu macrou. Am facut si cu merluciu insa nu a ramas intreg.

2

Evident, nu e musai sa fie doar ardei gras, dar mie imi place ca-i da un pic de culoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la grill cu orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]