Peste la cuptor

de gaby_gabytza in Peste, 15 Mai 2013 | 3849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pesti
  • 100 ml rosii in bulion
  • 100 ml suc de rosii
  • 2 lamai
  • zeama de la 1 lamaie
  • 3 cepe medi
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • condimente
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor:

Spalam pestii si ii curatam de solzi.Ii spalam iar bine si ii crestam pe ambele parti pana la oase.

Ii presaram cu sare peste tot si ii asezam in tava unsa cu ulei.Apoi  adaugam deasupra ceapa curatata si taiata feliute,sucul de rosii,rosiile intregi impreuna cu bulionul,zeama de lamaie,piper si condimente dupa gust.Apoi presaram deasupra putin ulei.

Dam la cuptor iar cand aproape is gata adaugam deasupra si inuntrul pestelui feliute de lamaie.Lasam sa se rumeneasca frumos si oprim focul.

Ornam deasupra cu patrunjel verde pentru un decor mai apetisant.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius la cuptor