Peşte în crustă de ierburi proaspete

de Satisfyyourcravings in Peste, 15 Mar 2013 | 4990 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame peşte alb
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 1/2 legătură busuioc
  • 2 căței de usturoi
  • 1 lingură ulei de măsline
  • coaja și sucul de la 1 lime
  • 150 grame ciuperci
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peşte în crustă de ierburi proaspete:

Într-un robot de bucătărie, se amestecă și toacă pătrunjelul, busuiocul, usturoiul, uleiul de măsline, coaja și sucul de la 1 lime. 

Ciupercilor li se îndepărtează cu grijă piciorușul, astfel încât pălăria să rămână intactă. 

Se umplu pălăriile ciupercilor cu mixul de ierburi obținut anterior. 

Peștele se acoperă, pe ambele părți, cu restul de mix. 

Se așează ciupercile și peștele într-o tavă și se introduce în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius, pentru 10 minute.

Se servește imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peşte în crustă de ierburi proaspete" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor