Peste cu cartofi si sos picant

de ianculubita in Peste, 27 Feb 2014 | 4293 vizualizari

 

Pentru zilele in care se mananca peste si nu numai,va recomand aceasta reteta super delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de peste
  • 3 cartofi
  • 1 ceasca sos picant de rosii
  • 3 catei de usturoi
  • 2 crengute de salvie
  • 3 linguri faina
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • SOS PICANT
  • 1 cutie de rosii in bulion
  • 1 lingurita de boia iute
  • 1/2 lingurita cimbru
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu cartofi si sos picant:

Pestele spalat,uscat,condimentat,trecut prin faina,il prajim putin in ulei incins apoi il scoatem pe hartie de bucatarie

In vasul de yena,punem 2linguri cu ulei de la prajitul pestelui,cartofii fierti si taiati cubulete,sare,piper,usturoi taiat marunt,salvia,deasupra pestele,peste peste punem sosul si lasam la cuptor 15min.

Servim imediat.

Varianta fara prajit:punem in vas peste cartofi pestele condimentat,stropim totul cu 2-3linguri ulei de masline si lasam la cuptor 20min

Pentru sos,rasturnam cutia de rosii intr-un vas,le pasam cu blenderul,punem pe foc,adaugam boia,sare,cimbru iar dupa ce s-a ingrosat,rasturnam in sosiera

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu cartofi si sos picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pangasius cu ceapa si ardei la cuptor